September 23, 2019 16:20
Македонија

Одговорност на ЗНМ по однос на претставката за објавениот текст на порталот Вечер

Советот на честа смета дека Вечер.мк не го почитувал етничкиот кодекс во текстот: Дамјан Манчевски поттикнува на насилство и повици на ликвидавија.

Нови вести

Националниот сојуз на глувите бара зголемување на надоместокот за мобилност

Igor

Кој го фарба Боки 13 во Шутка?

Valentina

Пендаровски: Секој што е споменат во „Рекет” сам да даде изјава, а не да чека да биде повикан

Igor