December 9, 2022 13:37
Македонија

Одбележување на Светскиот ден на туризмот

 Во организација на Министерството за економија денеска ќе биде одбележан Светскиот ден на туризмот. На одбележувањето во Клубот на пратенциите ќе се обрати министерот за економија Крешник Бектеши. 

Во рамки на одбележувањето на Светскиот дел на туризмот оваа година ќе бидат доделени признанија за животно дело во туризмот.