April 22, 2019 04:32
Живот

Овој човек се развел, пропил, останал на улица, а потоа Бог погледнал кон него!

Овој човек се развел, пропил, останал на улица, а потоа Бог погледнал кон него!

На бездомникот од Аспен, Мајкл Енгфорс му се насмевнала среќата кога на лотарија добил награда од 500.000 долари. Во ливчето уложил 10 долари.
– Мајкл никогаш не се откажа. Знаеше дека среќата ќе му се насмевне – изјавил Џереми Ковалис, директор во Центарот за бездомници во Аспен за телевизија од Денвер.
Инаку, Мајкл во последните неколку години се соочил со развод, проблеми со алкохолот, а ги загубил домот и работата.
Скромниот Енгфорс изјавил дека со парите ќе купи еден пар скии, но најпрво ќе се поврзе со ќерката која ја нема видено 20 години.

Нови вести

Тајна снимка: Вака изгледа масажа со среќен крај

24news

Ќерката на Шабан Шаулиќ прозборе за тестаментот на пејачот

24news

Софија ги помести границите на сексипилот- Најжешко издание досега

24news