March 22, 2019 01:52
Живот

Ова се вика лош ден на работа: Возач на вилушкар направи еден погрешен потег и се’ се урна

Ова се вика лош ден на работа: Возач на вилушкар направи еден погрешен потег и се’ се урна

На интернет кружи снимка за инцидент што се случил во еден склад. Во само една секунда, возачот на вилушкар, усепа да урне цело огромно складиште.

На снимката која стана вирална се гледа како еден работник во складиште вози виљушкар низ тесен премин меѓу две полици полни со кутии кон двајца работници пред него. Меѓутоа тој само малку сврте лево и затресе една од полиците.

Само еден погрешен потег на возачот на вилушкарот беше доволен сите рафтови натрупани во висина до 10 метри да се урнат како домина.

Истиот момент таа се урна и падна со сите кутии. Тоа покрена верижна реакција, па деловите од таа полица паднаа на вилушкарот и го турнаа до другата полиција, а потоа и таа се распадна и се падна на подот. Кутиите и деловите од полиците го потрупаа и возачот на вилушкарот и уште еден работник.

Потоа на снимката се гледа како и полиците позади исто така се рушат. Не е познато во каква состојба се работниците кои биле затрупани во овој инцидент.

Нови вести

Дете ја искасапило мајката зошто му го убила кучето

24news

Овој човек се развел, пропил, останал на улица, а потоа Бог погледнал кон него!

24news

Мотоциклист се онесвестил додека возел, друг возач направи нешто што ги воодушеви сите

24news