September 23, 2019 22:32
Живот

Ова видео расплака 5 милиони луѓе, погледнете и зошто!

Ова видео расплака 5 милиони луѓе, погледнете и зошто!

Девојчето Чарли родено е глуво, но по брзата интервенција на родителите и лекарите набавен е слушен апарат кој веќе го промени животот на девојчето. Реакцијата на девојчето измами солзи на многумина кои го погледнаа видеото.
Родителите на Чарли одлучиле да го снимат моментот кога девојчето прв пат ќе го слушне гласот на нејзината мајка.
Видеото до сега е прегледн повеќе од 5.5 милинони пати.

Нови вести

Погледнете кога ќе биде 11:11 на часовникот – Еве зошто

24news

Американка до смрт го дрогирала своето бебе

24news

Еве зошто прстите ви се збрчкуваат, кога се во вода!

24news