September 23, 2019 18:14
Живот

Оваа снимка збуни милиони луѓе: Куче што пее и зборува

Оваа снимка збуни милиони луѓе: Куче што пее и зборува

Французинот Марк Метрал и неговото куче Венди ја шокираа јавноста и видеото го гледааа над 39 милиони луѓе и неможејќи да им веруваат на своите очи, но и уши…

 

Нови вести

Погледнете кога ќе биде 11:11 на часовникот – Еве зошто

24news

Американка до смрт го дрогирала своето бебе

24news

Еве зошто прстите ви се збрчкуваат, кога се во вода!

24news