September 18, 2021 16:00
Македонија

Оваа влада нема ниту еден свој започнат проект и после 4 години се повикуваат на проектите на ВМРО-ДПМНЕ кои лошо ги менаџираат

СДСМ СЕ ОБИДУВА СЕКОЈА ПОВЕЌЕ КРАТНО ПОВТОРЕНА ЛАГА ДА ЈА ПРЕТВОРАТ ВО ВИСТИНА

Од толку многу неспособност и неработење на Владата предводена од СДСМ, почнаа да се прикриваат за своето неработење со одржување на патиштата, преку ЈП Македонијапат. Се работи за одржување, односно работа која што би морало да ја изведуваат тековно, а не да се промовираат со истото.

Автопатот Миладиновци – Штип, е срамота да се спомнува во 2021 година, кога беше фактички пред завршување уште во 2017 година, а за истиот многу неспособната влада предводена од СДСМ сеуште нема извршено технички прием.

Двата експресни пата Штип – Кочани и Штип – Радовиш беа отпочнати, обезбедени средства, завршени проектни документации, спроведени тендерски постапки и започнати градежни активности уште во 2016 – 2017, за да сега СДСМ својата неспособност ја затскрива со реализирани по пола секција од истите.

Затоа, треба да се повикаат на работа, а не да се промовираат со проекти наследени од Владата на ВМРО – ДПМНЕ, кои што лошо ги управуваат.

Оваа неспособна влада нема ниту еден свој започнат проект. Дури и оние 2км од автопатот кон Блаце 4 години не можат да ги завршат ни до половина од реализацијата.

Докажано е дека оваа влада не е способна да реализира капитални инфраструктурни проекти од интерес на државата.

ANIMEFLIX Watch anime online, English anime online HD

Animepahe: A Sister's All You Need anime episode 12 online free at https://animepahe.cc anime websites

WCOStream: Eureka Seven AO (Dub) anime episode 24 online free at https://wcostream.cc anime sites

AnimeKisa: Loving Angel Angelique: When Hearts Awaken anime episode 13 online free at https://animekisa.in free anime

Hub docker: https://hub.docker.com/u/animeflixnl

Sites google: https://sites.google.com/view/4anime-official/home