January 28, 2022 23:16
Македонија

Објавување на добитниците на финансиска поддршка за предизвикот „Младите создаваат”

Панел дискусија на која ќе бидат објавени добитниците на финансиска поддршка на предизвикот за воспоставување лаборатории за производство FAB LABS „Младите создаваат” организира денеска Фондот за иновации и технолошки развој.

На панел дискусијата, како што е најавено, ќе се обратат Катерина Кречева, раководител на Секторот за програми во областа на образование, истражување, развој и иновации при ФИТР, потоа Огнен Тутески од Центаот за истражување, развој и континуирано образование ЦИРКО ДООЕЛ Скопје, Живко Коколански од Факултетот за електротехника и информациски технологии при УКИМ, Игор Јорданов од Здружението „Ино тех клуб Штип” и Јадранка Аризанковска од Стопанската комора, која е член на Комисија за оценување и избор.

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

Boruto: Naruto Next Generations (Dub) Episode 155

ANIMEFLIX Komi Can’t Communicate Episode 9

JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub)

anime websites Kiss x Sis (TV)

ANIMEFLIX My Hero Academia Season 5