Економија

Објавен јавен повик за корисниците на „Ковид 3″ кредитната линија, за дополнителен грејс период од 12 месеци

Развојна банка на својата веб-страница објави јавен повик со кој им се нуди можност на кредитокорисниците на кредити од третата бескаматна кредитна линија „Ковид 3″, да поднесат барање за продолжување на грејс-периодот и рокот на отплата на кредитите за 12 месеци.

Компаниите имаат рок од 10 дена да поднесат електронско барање до банката, кое може да се преземе од веб – страницата на банката. Повикот важи заклучно со 11 декември годинава, кога е и последниот ден за поднесување на барањата.

Како што велат од банката, објавувањето на јавниот повик е согласно задолжението од Владата и Анекс кон договорот за администрирање на фонд за микро и мали претпријатија.

4Anime - Watch English Anime Online For Free in HD | 4Anime.biz. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

animes online High School DxD

Bleach (Dub) Episode 362

SK8 the Infinity (Dub) Episode 5

english anime 4Anime Death Note

Seirei Gensouki: Spirit Chronicles Episode 5