December 3, 2022 10:44
Македонија

Обраќање на Спасовски на првиот академски час на Факултетот за безбедност

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ќе се обрати на првиот свечен академски час на Факултетот за безбедност, кој одбележува и јубилеј – 45 години од неговото формирање.