December 7, 2022 20:18
Македонија

Обраќање на премиерот Ковачевски на Генералната дебата на ООН

Обраќање на премиерот Димитар Ковачевски на Генералната дебата на 77-то Генерално собрание на Обединетите Нации во Њујорк.

Тема на годинешната генерална дебата е „Tрансформативни решенија на испреплетени предизвици“.