October 29, 2020 19:32
Магазин

Обожавателите во шок: Тања Савиќ ќе оди во затвор?!

Проблемите кај пејачката Тања Савиќ не стивнуваат, па откако јавно проговори за
малтретирањето од сопругот и свекрвата и бара начин да си ги види своите деца кои Душан и ги
однел во Австралија, Тања сега се соочува со можна затворска казна.

Она што после долго време полициските службеници го откриле е дека пејачката нема возачка
дозвола а години наназад управува со автомобил ширум Србија.
Како што вели близок извор до пејачката таа на 23 години била да полага возачки испит но
никогаш не го положила…
Преземено од Хитпотрал