Скопје

Ноќна автобуска линија во Општина Илинден

Со цел подобра комуникација со централното градско подрачје во вечерните часови и по барање на жителите на општина Илинден, од ноќеска почнува да функционира пробна ноќна линија со број 63б, која ќе сообраќа од Транспортен центар Скопје до н.м. Мралино во деновите сабота и недела во терминот 00.15 часот.

Ова беше договорено на работната средба помеѓу  градоначалникот на Општина Илинден Александар Георгиевски и новиот директор на Јавното сообраќајно претпријатие Скопје, Иван Илиевски. Исто така на средбата се разговараше за подобрување на јавниот автобуски превоз со зголемување на бројот на линии и автобуски постојки на цела територија на општина Илинден.

Општина Илинден ќе продолжи и понатаму со реализација на плановите за подобрување на јавниот автобуски превоз, како и зголемување на бројот на линии и автобуски постојки, со што ќе се обезбеди поквалитетен и поефикасен јавен градски превоз за граѓаните на општина Илинден.

 

anime flix. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

animeflix website ANIMEFLIX Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

Death Note (Dub) Episode 35

Death Note (Dub)

watch animes Hunter x Hunter (2011) (Dub)

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Episode 23

tải go88