August 12, 2022 02:23
Македонија

Нормализиран сообраќајот на патниот правец Скопје – ГП Блаце

Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Скопје – ГП Блаце, каде поради одрон се одвиваше наизменично пропуштање на возила.

Како што информира Автомото сојузот на Македонија (АМСМ), сообраќајот на овој патен правец е нормализиран од вчера, од 19 часот.