September 14, 2019 10:50
Скопје

Нормализиран сообраќајот на обиколницата кај Радишани

Сообраќајот на скопската обиколница кај клучка Радишани, во правец од Волково кон Смилковци, кој беше во прекин, е нормализиран, соопшти АМСМ.

Сообраќајот беше во прекин поради сообраќајна несреќа.

Нови вести

Со дрон во Скопје откриен потпалувач на оган

Igor

Ден на граѓанските организации

Igor

Улични библиотеки на три локации во Скопје

Filip