December 8, 2022 23:17
Скопје

Нормализирано водоснабдувањето на ул.„Христо Татарчев” крак 13 бр.11 во Кисела Вода

Нормализирано е водоснабдувањето на ул.„Христо Татарчев” крак 13 бр.11 во општината Кисела Вода, соопшти ЈП Водовод и канализација.

Водоснабдувањето на таа улица беше прекинато поради дефект на приклучна цевка од Ф-3/4 мм.