April 7, 2020 22:34
Македонија

Нови 29 заразени со коронавирус, од кои дваесет во Скопје

Во изминатите 24 часа се регистрирани 29 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (20), Куманово (3), Велес (3), Прилеп (2) и Дебар (1). Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 денеска до 12.00 часот изнесува 177 лица.

Во изминатите 24 часа се регистрирани 29 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (20), Куманово (3),…

Posted by Министерство за здравство / Ministria e Shëndetësisë on Среда, 25 март 2020