January 30, 2023 02:06
Македонија

Нови дојави за бомби во скопските училишта, се евакуираат учениците

Потврда за новите дојави има и од МВР од каде најавуваат повеќе детали наскоро

Нови дојави за бомби пристигнале на електронските пошти на неколку средни училишта во Скопје. Засега, според информациите на 360 степени, дојави имало во средните училишта „Орце Николов“ и „Владо Тасевски“.

Потврда за новите дојави има и од МВР од каде најавуваат повеќе детали наскоро

Нови дојави за бомби пристигнале на електронските пошти на неколку средни училишта во Скопје. Засега, според информациите на 360 степени, дојави имало во средните училишта „Орце Николов“ и „Владо Тасевски“.