January 23, 2021 09:46
Македонија

Новата директорка на ПИОМ работи со полна пареа

Новата в.д. директорка на Фондот на пензиското и инвалидското осигурување, Билјана Јовановска на својот профил на Фејсбук објави дека работи со полна пареа.

Поранешната директорка на Агенцијата за вработување ги повика сите кои имаат проблем да дојдат, и да носат маски.

,,Да сум во тек, секој ден по малку и во архива.За сите што сметаат дека мора да дојдат во Фонд на ПИОСМ, прием кај директорката секој ден, цел ден. Не мора да закажувате, ни да се најавувате само носете маска. А поради заштита на сите пожелно е да ме барате на телефон 02/ 325 0400.”- напиша Јовановска на својот фејсбук профил.

Hundred (Dub) Episode 12 at KissAnime kissanime site closed

Naruto (Dub) Episode 220 at website https://animefreak.ws animefreak one piece