January 24, 2022 21:47
Македонија

НовАсном: Таблите со FYROM уште стојат, подготвува ли Грција вето за ЕУ?

Делегација на НовАсном беше во посета на Еленската Република и забележа дека на сите информативни сообраќајни табли се уште пишува FYROM, таква држава ниту постоела ниту постои.
Ние се прашуваме, дали Македонските власти имаат реагирано кон гаранторите на понижувачкиот препсанскиот договор или пак Еленската Република? Исто така, интернет сајтот на Еленското МНР се уште пишува дека Тито ја создал Македонија. Пак се прашуваме дали Македонските власти имаат реагирано кај Еленската Република за прикажување на погрешни историски факти?
Ние од НовАсном, стравуваме дека со неменувањето на информативните табли во Еленската република како и не ратификувањето на понижувачкиот Преспански договор во Еленскиот Парламент, Еленската Република всушност има намера да го кочи патот на Република Македонија кон патот ЕУ во иднина и само прашање е време кога тоа ќе се случи, велат од НовАсном.

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub)

Your Lie in April Episode 16

4Anime My Hero Academia Season 4 Episode 18

High School DxD Episode 9

free anime online Naruto: Shippuden (Dub)