August 15, 2022 18:17
Македонија

Ниту еден земјоделец не верува во лажните зборови на СДСМ, Николовски ја доведе Македонија до ситуација да моли кај соседите за храна

Земјоделството во Македонија поради неспособноста на Владата е во колапс.

Веќе ниту еден земјоделец не верува во лажните зборови на СДСМ.

„Успешните” политики на СДСМ и Љупчо Николовски ја доведоа Македонија до ситуација да се моли кај соседите за храна. Власта Македонија од извозно ориентирана ја направи во увозно зависна држава за храна.

И по изгласувањето на измените во законот кој немаше никаква врска со субвенциите, на власта и беше потребно скоро цел месец да започне со исплата на истите. А, со тоа самo неспособната Влада докажа дека нема пари во буџетот.

ВМРО-ДПМНЕ ќе ги промени ваквите практики во земјоделието. По промената на власта владата ќе се насочи на помош и решавање на проблемите на вистинските земјоделци.

sun win

sunwin web game bài sunwin sunwin.apk mới nhất

sunwin web sunwin tài xỉu game sunwin

sunwin

sunwin club sunwin tải sunwin