December 9, 2022 00:48
Магазин

Ник Канон го доби десеттото дете, со шестата партнерка

Ник Кенон објави дека тој и Британи Бел го добиле нивното трето дете, Рајс Месија Кенон, само две недели откако водителот и комичар објави дека го доби деветтото дете, ќерката по име Оникс Ајс, со Ланиша Кол. Актерот убавата информација ја објави на Инстаграм. „Како што моето патување на оваа планета станува сè повпечатливо и неразбирливо, сè што можам да направам е да му се заблагодарам на Бога и да продолжам да го молам Севишниот да ги нареди моите чекори“, напиша ѕвездата од Wild n’ Out.

Водителот со Британи веќе го има 5-годишниот син Голден Сагон и едногодишната ќерка мајти Квин и е татко на 11-годишните близнаци Монро и Марокан, кои ги доби со поранешната Мараја Кери, како и новородениот син Легенд Лав, чија мајка е моделот Бре Тиези.

Тој, исто така, татко е на близнаците, Зион и Зилион, со Аби Де Ла Роса и го има синот Зен со Алиса Скот, но момчето починало на возраст од пет месеци во декември 2021 година, откако му бил дијагностициран рак на мозокот.