October 26, 2021 14:18
Македонија

Николов да каже какво здравство ќе имавме за 600 милиони евра колку што е Скопје 2014

Модуларните болници не се направени од пластика и стиропор како Скопје 2014  кое граѓаните ги чинеше над 600 милиони евра.  Игор Николов треба да се засрами кога бара одговорност, морал и етика, треба да се засрами в очи да ги погледне неговите колеги лекари, здравствениот персонал кога зборува за градби треба да каже што се ќе се направеше за здравствениот систем за 600 милиони евра.
 70 години една плочка не се смени во Клинички вентар, 11 години ВМРО ДПМНЕ не помрдна со прст за здравствениот систем, за медицинскиот персонал, пациентите. Игор Николов наместо празни флоскули и лаги нека одржи една прес конференција што се ќе добиеше здравството и пациентите за 600 милиони евра.
Наместо лажни вести и дезинформации Николов и ВМРО-ДПМНЕ да остават истрагата да ги даде сите одговори.

 

Watch Touch: Sebangou no Nai Ace Episode Full

Nanocore 3rd Season Episode 20

Watch Strike Witches: 501st JOINT FIGHTER WING Take Off! Episode 12

KissAnime Watch english anime Online in HD for FREE

Backdropcms: https://backdropcms.org/account/animefreakws

Dev: https://dev.to/animefreakws