April 15, 2021 10:20
Македонија

Николов во изолација по контакт со заразено лице

Градоначалникот на Општина Штип, Сашко Николов во наредните седум денови е во самоизолација. Информацијата попладнево ја сподели на фејсбук профилот, а на кој пишува дека во петокот имал контакт со пациент, за кој подоцна се утврдило дека е
позитивен на Ковид-19.