November 27, 2021 17:56
Македонија

Николовски: Поплаки и пријави за услуги од администрацијата преку Националниот портал за е-услуги 

Вицепремиерот за борба против корупцијата Љупчо Николовски објави дека граѓаните ќе можат да пријават проблеми поврзани со постапките за добивање услуги од јавната администрација преку Националниот портал за е-услуги.

– Во рамки на Националниот портал за е-услуги, граѓаните ќе можат да пријават проблеми поврзани со постапките за добивање услуги од јавната администрација. Преку Електронскиот систем за онлајн поднесување и следење на поплаки и пријави, го унапредуваме функционирањето на државата и со тоа го подобруваме животот на сите граѓани!, напиша Николовски во објава на Фејсбук.

Преку оваа електронска платформа можат да се добијат информации за јавните административни услуги од сите институции во државата и директно да се користат јавни административни услуги кои се достапни како е-услуги.

Watch Yotsunoha Episode 2

Website https://animefreak.ws: Watch Amazing Bowel Familiars animefreak Episode 1-b vinland saga animefreak

Watch anime online for free at AniWatch watch anime dub

Watch One Piece The Movie: The Dead End Adventure Episode Full

High School Prodigies Have It Easy Even In Another World (Dub) Episode 12