January 20, 2020 23:40
Македонија

Николовски: Да не беше Заев уште ќе траеше борбата за слобода и демократија

Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски, застана во одбрана на премиерот Зоран Заев по неговата изјава дека нема да дозволи „криминалци, еден суетен новинар и еден педер“ да ја урнат владата. Николовски на Фејсбук напиша дека „кога човек е борец и успева државата да ја води напред, тогаш криминалците и непријателите ќе се здружат против напредокот“.

Да не беше Зоран Заев уште ќе траеше борбата за слобода и демократија. Ќе бевме заробена и изолирана држава. Ќе…

Posted by Ljupcho Nikolovski on Вторник, 13 август 2019

Нови вести

Разрешениот Ангелов на ФБ негира поврзаност со аферата со токсичниот отпад во Бугарија

Filip

ФОН Универзитетот го најавува новиот Одбор за доверба, со кои организира симпозиум на тема „Образованието како фактор за мир и одржлив развој” по повод Меѓународниот ден на образованието

Filip

Oпштина Лозово ќе ја вработи Атиџе и ќе и го смени покривот на куќата

Filip