November 12, 2019 00:21
Живот

Необичен љубовен пар: ТОЈ има 73 години, а ТАА 30 и имаат две мали деца!

Необичен љубовен пар: ТОЈ има 73 години, а ТАА 30 и имаат две мали деца!

Џон Вилоус (73) и Поли Џексон Џахаус (30) свиреле заедно во еден со кој често настапувале. Сето тоа довело до цврста врска и две деца!

На Божиќ во 2011 година го добија првото дете, ќерката Естер, а годинава пред Божиќ им се роди и синот Дејвид.

Џон од претходниот брак има два сина над 40 години, и неколку внучиња. Првата сопруга ја изгубил пред 11 години.

-Никогаш не сум бил посреќен. Децата ме прават млад и ми даваат сила – вели тој.

Џон вели дека Поли е љубовта на неговиот живот. Признава дека постојано добиваат коментари за разликата од 43 години меѓу нив, но не се грижат многу за тоа.

-Критиките за разликата во возраста не ме вознемируваат. Тој е прекрасен татко и фантастична личност – вели Поли.

Овој необичен љубовен пар воопшто не оди по правилата – пишуваат британските медиуми.

Џон и Поли не живеат заедно и немаат намера да се венчаат.

Но, Поли го запознала Џон со нејзината мајка која е 13 години помлада од „зетот“, а нејзиниот 7 годишен син од првиот брак „прекрасно се согласува со новиот чичко“!

Нови вести

Видовитиот старец предупредува: Доколку родителите го направат ова тогаш страдањето на детето е неизбежно

24news

BHИМАВАЈТЕ: Голема измама се шири на Вибер

24news

Тешкиот развод на родителите трајно го нарушува здравјето на детето

24news