September 23, 2019 22:32
Живот

Нема да верувате, на оваа фотографија скриени се 12 луѓе, дали гледате барем некои од нив?

Нема да верувате, на оваа фотографија скриени се 12 луѓе, дали гледате барем некои од нив?

Фотографија на камуфлирани британски војници го остави интернетот во чудење. На неа се скриени 12 луѓе.

Станува збор за една од најелитните единици на британската војска, а фотографијата е направена во шума во Брунеи, каде елитната единица поминува посебна обука.

– Ова е Household Cavalry Regiment работи најдобро. Единицата во џунглата во Брунее ги усовршува виталните вештини кои би можеле да спасат животи во идните операции, напишаа на социјалните мрежи каде фотографијата стана хит. Многумина  не можат едноставно да ги видат сите скриени војници. Колку гледате вие?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нови вести

Погледнете кога ќе биде 11:11 на часовникот – Еве зошто

24news

Американка до смрт го дрогирала своето бебе

24news

Еве зошто прстите ви се збрчкуваат, кога се во вода!

24news