November 29, 2020 01:00
Скопје

Некои делови од Скопје ќе останат без вода поради санирање на дефекти

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека денеска поради уличен дефект на улицата „Васко Карангелевски’, прекинато водоснабдување ке има зграда 23, 25 и 27. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со активностите.

Поради водоводен приклучок на улицата „Томе Арсовски“, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа улица, како и од Гогољ и 474. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефект.

Утре поради дефект на шибер на улицата „Св.Кирил и Методиј“ број 48, во населба Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа улица и тоа: блок 4, блок 5 и трите кули со бревите: 19, 21 и 23, и тоа од 09:00 часот до санирање на дефектот.