January 26, 2021 07:21
Спорт

На фудбалерот Џонов му е потребна помош „за неговиот најважен натпревар во животот“

Семејството и пријателите на 29-годишниот фудбалер Ѓорге Џонов од Валандово бараат помош за негово лекување и престој во Турција која чини 100.000 евра. Оваа сума за фудбалерот и неговото семејство е недостижна, за како што велат, „за неговиот најважен натпревар во животот“.

Џонов е поранешен првотомец на кратовскиот прволигаш Силекс на кого неодамна му беше дијагностициран канцер на белите дробови.

За неговото лекување може да се помогне директно на жиро-сметка или, пак, преку донациските броеви 143 460 (А1) или 143 113 (Телеком).

Се моли секој кој може да помогне во лекувањето на младото момче во неговата битка со болеста.

Naruto: Shippuden (Dub) Episode 500 at AnimeFreak anime freak new site

Attack on Titan Season 3 Part 2 (Dub) Episode 10 at website https://funimationfree.com funimation now