January 21, 2022 21:33
Uncategorized

На територијата на СВР Битола се санкционирани 17 возила што вршат јавен превоз

Денеска (26.11.2021) во временскиот период од 08.00-14.00 часот на подрачјето на СВР Битола била спроведена регионална акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 80 возила, а биле утврдени 17 неправилности, кои се соодветно санкционирани. Од нив девет за неисправен уред за сопирање, две за неисправен уред за управување и тн.

anime freaks website. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

anime freak tv My Hero Academia Season 2 (Dub)

AnimeFreak The Rising of the Shield Hero (Dub)

Gintama

Komi Can’t Communicate

watch anime Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?