April 19, 2019 22:50
Живот

На сопругата и рече да не оди на работа, а потоа кога сфати за што се работи заплака

На сопругата и рече да не оди на работа, а потоа кога сфати за што се работи заплака

Дерик и неговата сопруга станале и почнале да се подготвуваат за работа како и секој друг ден. Но овој Канаѓанец сепак почнал да снима, а имал и зошто…Долго време криел нешто од неговата сопруга. Денес тој одлучил се да и признае, и да ја сними нејзината реакција. Ништо не насетува,  неговата сопруга му се криви… Во кујната и вели да не одат на работа – ни тој ни таа. Тогаш и дава 20 евра.

– Ова дефинитивно ќе ти затреба, вели тој, а неговата сопруга и понатаму мисли дека се шегува…

Откако и ја честиташе петгодишнината од бракот  и, и објасни дека ќе одат во Европа, жената и понатаму не веруваше во зборовите на нејзиниот маж.

Жената повторувала: „Ти си сериозен?“.

– Што мислиш зошто работев прекувремено? Од радост и шок, сопругата заплакала…

 

Нови вести

Приказна која го расплака светот: Дете пишува домашна под светлината на бандера!

24news

Братот е најважниот маж во животот на својата сестра

24news

Велигденски ритуал: Свештеник натерал деца да го тепаат, плукаат и да го сечат со нож 

24news