September 23, 2019 20:23
Живот

На прв поглед, само обична семејна фотографија, но кога ќе погледнете од десната страна срцето ќе ви заплаче

На прв поглед, само обична семејна фотографија, но кога ќе погледнете од десната страна срцето ќе ви заплаче

Голема трагедија се случило во ова семејство. Стефани Вајт бил дома заедно со своите деца, нејзината 14-годишна ќерка Камила излегла надвор каде за жал се удавила во базенот.

За секое семејство ова е неподнослив губиток, но наместо да жалат за нејзината смрт, тие одлучиле  да го слават нејзиниот живот.

Оваа година ќе биде  прославен нејзиниот 9.роденден.

– Нејзиниот роденден е еден од деновите кога не сакам да тагувам, туку да го прославам бидејќи Камила беше дел од мојот живот, рекла нејзината мајка.

Членовите на семејството делат нејзини фотографии на социјалните мрежи со една молба: На нејзиниот роденден сакале да направат нешто потполно несебично.

Трагедијата брзо се проширила и станала вирален феномен.

Погледнете ја оваа емотивна порака…

Нови вести

Погледнете кога ќе биде 11:11 на часовникот – Еве зошто

24news

Американка до смрт го дрогирала своето бебе

24news

Еве зошто прстите ви се збрчкуваат, кога се во вода!

24news