Македонија

На прав пат сме, САД го ратификуваа Протоколот за пристапување, Северна Македонија – 30 земја членка на НАТО

Сенатот на САД вчера со огромно мнозинство, 91 глас за и само 2 против, го ратификуваше Протоколот за пристапување на Република Северна Македонија во НАТО.
Со тоа преостануваат уште ратификации од уште само 4 земји членки, до официјално пристапување во НАТО.
Република Северна Македонија е на прав пат. Се остварува врвен стратешки и национален интерес поставен од денот на независноста – полноправно членство во НАТО Алијансата.
Членството во НАТО гарантира безбедност и стабилност на државата и трајно осигурување на нејзините граници. Истовремено, членството во НАТО значи и повеќе инвестиции, стабилна економијата, нови работни места и повеќе пари во секое семејство.
СДСМ продолжува со политиките што обезбедуваат развој, напредок и интеграција. Остануваме посветени на реализација на мерките што овозможуваат економски раст, нови работни места и повеќе пари кај секој граѓанин.

anime heaven au. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

AnimeHeaven My Hero Academia Season 4

sites to watch anime Redo of Healer

One Piece

online anime AnimeHeaven Fairy Tail

animeheaven es AnimeHeaven Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway

tải go88