December 6, 2019 11:31
Македонија

На патот Ресен-Охрид после Буково се изведуваат работи на пат

На патниот правец Ресен-Охрид на три километри после планинскиот превој Буково се изведуваат работи на пат. На самото место е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

Од „Македонија пат” информираат дека активностите на патот како што се кастрење и поставување на заштитна мрежа ќе траат околу 20 дена.

На учесниците во сообраќајот им се препорачува внимателно управување со возилата и прилагодување на брзината кон условите на патот.

Нови вести

Боки го одбил Орце за 200.000 евра, Катица рекла без милион ништо

Igor

Формирана секторска работна група за следење и решавање на Ромските прашања

Valentina

Ѓорѓиев: Имаме различно толкување на терминот „заедничка историја”

Valentina