December 8, 2022 23:02
Македонија

На Мицкоски паметот му е во тендерите, не му е гајле за граѓаните, џабе се фабрикуваните лаги на Лефков

Реакција на прес-конференција на Миле Лефков од ВМРО-ДПМНЕ

На Мицкоски паметот му е во тендерите, не му е гајле за граѓаните, џабе се фабрикуваните лаги на Лефков

Едни исти фабрикувани лаги шири Лефков од белиот дворец, симболот на криминалот и корупцијата, откако самите се фатија во криминал од 136 милиони евра за провизии.

Познат и по хидроцентралите, зошто Мицкоски не ја отстапи струјата бесплатно на граѓаните?

На Мицкоски паметот му е во тендерите, не му е гајле за граѓаните.

Затоа ВМРО-ДПМНЕ се уплашени од чесната и одговорна работа на претседателот Димитар Ковачевски.

Сите официјални податоци ги демантираат фабрикуваните лаги на ВМРО-ДПМНЕ.

Џабе се овие лаги кои сите официјални податоци ги демантираат и покажуват дека претседателот Ковачевски уште во 2020 година целосно се повлекол од компанијата и нема никаква врска.

Наместо да фабрикува невистини Лефков нека го повика Мицкоски да ја отстапи струјата од неговите хидроцентрали на граѓаните. А пратениците во Собранието конечно да ги деблокираат законите за енергетиката.