August 15, 2022 20:18
Македонија

Нацрт-билатералниот протокол меѓу Бугарија и Северна Македонија е доставен до бугарскиот Парламент

Нацрт-протоколот со Скопје е веќе испратен до Комисијата за надворешни работи во Собранието, информираат од прес-центарот на Народното собрание за дописникот на МИА од Софија.

Засега нема информации дали е предвидена собраниска седница на Комисијата за надворешна политика на бугарскиот Парламент.

game bài sunwin sunwin web sunwin club

sun win

sun win

tải sunwin

sunwin web