August 13, 2020 22:40
Економија

Народната банка објави видео како се врши плаќање со мобилен

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите”, којшто се изработува со поддршка од Европскиот фонд за Југоисточна Европа (ЕФСЕ).

 Видеото, тематски е посветено на плаќањето со мобилен телефон.

Видеото ќе биде достапно на веб-страницата на Народната банка и на страниците на Народната банка на социјалните мрежи.