February 20, 2020 05:47
Македонија

Наизменично одвивање на сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште поради сообраќајка

Сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, пред с.Крупиште, Оптшина Карбинци,  кој беше во прекин во двата правци, од 17 часот се одвива наизменично.

Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради случена сообраќајна незгода.