January 24, 2022 20:57
Скопје

Муцунски се сретна во амбасадорот Силвестри

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска во својата канцеларија го прими италијанскиот амбасадор Андреа Силвестри. Тие разговараа за продлабочување на соработката меѓу Општина Аеродром и Италија, како еден од најголемите пријатели на нашата држава.

– Денеска остварив средба со италијанскиот амбасадор, Андреа Силвестри. Тој ми го пренесе италијанското искуство во водењето на локалната самоуправа и општините, со што добив важни препораки за успешно управување на општината. Италија како една од водечките членки на Европската Унија е значаен партнер на нашата држава и затоа билатералните односи и понатаму активно ќе ги надградуваме, а особено соработката во делот на образованието и културата – рече градоначалникот Муцунски.

anime to watch. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

Attack on Titan Final Season Episode 14

AnimeHeaven Attack on Titan Final Season Episode 16

watch subbed anime Your Name.

anime websites Welcome to Demon School! Iruma-kun Season 2

AnimeHeaven My Hero Academia Season 5 (Dub) Episode 24