Скопје

Муцунски: Општина Аеродром набави 200 тони сол, активен е кризниот штаб

Пред малку заврши состанокот на Кризниот штаб на Општината. Ги информираме граѓаните дека на располагање се ставени возила за чистење снег на улиците, тротоарите и други јавни површини, а за таа цел се набавени и околу 200 тони сол. Штабот ќе се грижи за реализација на донесениот план чија цел е да обезбеди олеснет пристап и движење на граѓаните во зимски услови.
 
Се преземаат сите мерки за безбедно функционирање на сообраќајот. Екипи на нашата општина постојано ќе бидат на терен.

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

watch subbed anime Attack on Titan Season 2 (Dub)

Attack on Titan Season 2 (Dub) Episode 6

anime website Horimiya (Dub)

sites to watch anime Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?

ANIMEFLIX The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants

tải go88