December 12, 2019 19:40
Скопје

(ФОТО) Мрак во поголем дел од Карпош, се работи на санирање на дефектот

Голем дел од населбата Карпош попладнево остана без електрична енергија.

Улицата Илинденска е во мрак и не работат ниту семафорите на булеварот.

Електрична енергија нема ниту во кафеаните во Дебар маало.

Од ЕВН информираат дека дефект настанал во главната трафостаница во Козле и се очекува наскоро да биде саниран.


ФОТО: МакФакс

Нови вести

Општина Карпош ќе додели еднократна финансиска помош на лицата со попреченост

zane

Се дополнува катастарот на зеленило на Општина Кисела Вода

Igor

Жителите на Ѓорче Петров повикуваат на протест против депонијата во Ново Село

Igor