April 22, 2019 04:31
Живот

Мотоциклист се онесвестил додека возел, друг возач направи нешто што ги воодушеви сите

Мотоциклист се онесвестил додека возел, друг возач направи нешто што ги воодушеви сите

Неверојатна сцена се одиграла на еден пат во Кина.

Мотоциклист во текот на возење се онесвестил и застанал среде улица, што за среќа бил забележан од возач на џип,

Тој застанал зад него и го блокирал сообраќајот за да го заштити мотоциклистот од другите возачи.

Тука останал се додека не дошла брзата помош и полицијата.

Иако не е познато, зошто мотоциклистот изгубил свест, сепак безбедно е отстранет од сообраќајот.

Нови вести

Тајна снимка: Вака изгледа масажа со среќен крај

24news

Ќерката на Шабан Шаулиќ прозборе за тестаментот на пејачот

24news

Софија ги помести границите на сексипилот- Најжешко издание досега

24news