January 24, 2022 20:54
Македонија

МНР го објави списокот на седумтемина повредени патници во несреќата во Бугарија

Министерството за надворешни работи доби официјална потврда од надлежните институции на Бугарија за седум повредени патници во автобуската несреќа на автопатот „Струма“, близу Софија.

МНР го споделува списокот на повредените патници, кои, како што наведуваат оттаму, се наоѓаат во добра здравствена состојба и во моментов се хоспитализирани во софиската државна болница „Пирогов“:

  1. Ебип Пајазитовски (24.09.1972), државјанин на Северна Македонија
  2. Ѓула Јашаровска (16.06.1972), државјанин на Северна Македонија
  3. Зулејха Јашаровска (12.05.2005), државјанин на Северна Македонија
  4. Минир Јашаровски (06.01.1971), државјанин на Северна Македонија
  5. Медина Љутвиј (21.05.1996), државјанин на Северна Македонија
  6. Љуљзим Сулејмани (04.05.1995), државјанин на Србија
  7. Орхан Алити (12.04.1976), државјанин на Белгија.

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

AniWatch Horimiya (Dub) Episode 4

BANANA FISH

AniWatch One-Punch Man Episode 11

aniwatch My Hero Academia Season 5 (Dub)

My Hero Academia Season 2 (Dub) Episode 25