August 19, 2019 10:28
Живот

Младоженец за 150.000 евра ја мамел својата свршеница

Младоженец за 150.000 евра ја мамел својата свршеница

Измамник од северна Кина си нашол свршеница и внимателно ја „обработувал” за да и земе 150.000 евра како чеиз, се дури невестата пред самиот олтар не ги открила неговите скриени намери.

„Младоженецот“ познат само како Ванг (20), вложил огромен труд и време да исконструира лажен идентитет, но и лажен живот, а сето тоа кулминирало со ангажирањето на 200 непознати луѓе како сватови. Целта секако, била богатството на семејството на невестата.

Планот му пропаднал откако полицијата упаднала на свадбата, па сватовите почнале да признаваат дека Ванг им платил по 10 евра за да глумат дека му се роднини.

Девојката не се посомневала во својот избраник се додека не сфатила дека неговите родители не се присутни на свадбата. Тогаш почнала панично да ги испрашува гостите, па на крај повикала полиција и така измамата завршила неуспешно.

Подоцна е утврдено дека меѓу законите кои Ванг ги прекршил, е и оној кој вели дека младоженецот мора да има навршено 22 години.

Нови вести

Сите знаете што е вијагра, но погледнете што се случува кога човек ќе земе премногу

24news

Кога ајкула ќе проголта ајкула

24news

Змија зграпчи цела риба: Дали ќе ја врати во вода или ќе ја проголта?

24news