November 28, 2020 03:10
Балкан

(ВИДЕО) Млада српска пратеничка рапуваше во Парламентот, така се изразува нејзината генерација

Пратеничката од редовите на СПС, Јелена Михајловиќ изведе музички перформанс во српскиот Парламент, рапувајќи на крајот од нејзината презентација.

Погледнете како изгледаше тоа, како и реакцијата на претседателот Ивица Дачиќ во видеото: