July 21, 2019 02:33
Македонија

Мицкоски закажа прес-конференција во 19.30

Мицкоски закажа прес-конференција во 19.30

Во 19:30 часот, пред Централен штаб на ВМРО-ДПМНЕ ќе биде дадена изјава за медиуми, при што ќе се обрати г. Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Нови вести

Катица го изгубила вториот мобилен во Белград

Igor

Од 30 минути до еден час се чека на ГП Богородица

Daniela

Героски со порака до Фрики и Кики: Еве што треба да сторите во следните 48 часа!

Daniela