January 20, 2021 14:28
Македонија

Мицкоски е опасен по јавното здравје, жртвите од коронавирусот ги сведува на статистика и ги злоупотребува во дневно партиски цели

Соопштение за јавност – реакција на изнесени ставови на Христијан Мицкоски

„Од почетокот на пандемијата Христијан Мицкоски е опасен по јавното здравје и секоја прилика ја користи за поткопување на здравствениот систем.
Кај Мицкоски нема ниту грам сочувство за лицата заболени од коронавирусот, за семејствата на починатите од Ковид 19.  Напротив, мрачниот некрофил Мицкоски ја злоупотребува нивната несреќа, организира морбидни перформанси на кои се сити на несреќата на починатите и нивните семејства.
Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ упорно одмагаат наместо да помогнат во справувањето со пандемијата. Наместо на страната на јавното здравје, тие се на страната на вирусот. Заради таквиот нечесен и неодговорен однос Мицкоски уште долго ќе остане во опозиција.“

Watch Black Clover (Dub) Episode 139 at website https://funimationfree.com funimation ps4

Watch Our Last Crusade or the Rise of a New World (Dub) Episode 1 (https://animeflix.nl/m/470Y/ep-1) at website https://animeflix.nl fruit basket animeflix