Македонија

Мицкоски до Ковачевски: Водењето држава не се става во ексел табела, а кога сме кај табелите пак сме меѓу најкорумпираните во Европа

Да можеше водење на држава да се стави во ексел табела, ќе беше лесно за секој да води држава,му порача лидерот н ВМРО-ДПМНЕ Хрстијан Мицкоски на премиерот Димитар Ковачевски.

-Човекот треба да знае дека водењето на државата не е исто со неговата наследена ексел табела добиена за партијата. Државните интереси не може да се стават во ексел табела, ниту пак животот на граѓаните.
А кога сме кај ексел табелите, поважно е што таму бројките кажуваат повторно дека сме меѓу најкорумпираните во Европа на делба од 87 до 95 место, буџетски дефицит од околу 7.255.000.000 денари или нов долг за секое семејство за само 24 дена од 2022 година од околу 14.500 денари!Овој пат да пробаме без ексел табели, туку со работа за она што е важно за народот, заштита на интересите, повеќе пари и иднина за сите, напиша Мицкоски на Фејсбук.

AnimeDao - Watch English Subbed Anime Online | AnimeDao Official. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

World's End Harem Episode 3

AnimeDao So I'm a Spider, So What? Episode 16

anime website Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Cour 2

AnimeDao Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone

anime to watch That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub)