March 27, 2019 02:30
Македонија

Мицкоски ги свика сите пратеници во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ

Мицкоски ги свика сите пратеници во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ

А во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ претседателот Христијан Мицкоски ги свика сите пратеници на седница на Извршниот комитет на партијата и состанок со пратеничката група.

Од партијата велат дека во текот на денот тие ќе одржуваат постојани состаноци на кои ќе се разговара за актуелната состојба поврзана со уставните измени.

Нови вести

ВМРО-ДПМНЕ демантира: Амандманите на Дескоска ѝ се пратени во 16.19 часот

Igor

(Фото) Менкиноски и ги доставил амандманите на Дескоска во 20.19 часот

Igor

Заев: Нови рекорди на странски инвестиции – 624,5 милиони евра

Igor